logo

Beleef de natuur tot in je tenen!

Gratis kopje Fairtrade koffie voor 65+ op donderdag

65+? Op donderdagen (behalve in juli en augustus) is het extra leuk om naar het BloteVoetenPark te gaan! Op vertoon van uw 65+ kaart*, ontvangt u bij aankoop van een entreekaartje een bon voor een gratis kopje koffie in onze gezellige horeca of natuurterras.

Ontspannend en filosofisch

Het blotevoetenpad van 4 km daagt uit, ontspant en laat u het bos met al uw zintuigen ervaren!  100% natuurlijk én gezond. Kom tot bezinning tijdens het lopen van de Spreukenlaan, Keltische boomhoroscoop, Keltisch labyrinth, triade, oneindige cirkel en onthaastingscirkel. Speciaal voor koppels is er een liefdeslaantje.

Goed te lopen voor iedereen

Het BloteVoetenPark is goed te lopen voor iedereen die goed ter been is. Geen zin in een hindernis? Geen probleem! Neem dan gewoon het pad langs de hindernis. Niets moet, alles mag.

Gratis kopje Fairtrade koffie

Na de wandeling, kunt u bijkomen met een vers kopje koffie of thee in onze sfeervolle horeca of op ons natuurterras. U ontvangt de bon voor een gratis kopje koffie of thee als u kunt aantonen dat u 65 jaar of ouder bent bij aankoop van een entreeticket. Deze actie geldt alleen op donderdagen, met uitzondering van de maanden juli en augustus.

* Of als u kunt aantonen dat u 65 jaar of ouder bent

Slider 1 Slider 1 Slider 1