Wensstok Feestje

Jouw creatiefste kinderfeestje

Op zoek naar een creatief en bijzonder kinderfeestje? Tijdens het Wensstokfeestje wandel je de avontuurlijke route door ons BloteVoetenPark en zoek je in het bos een mooie stok, die erna door jou wordt omgetoverd en versierd tot een prachtige wensstok.

Jullie lopen zelf met de kinderen een avontuurlijke route door het BloteVoetenPark. Op het laatste deel van de route, kunnen de kinderen een mooie stok zoeken, welke ze na de wandeling kunnen gaan versieren. Na de BloteVoetenWandeling blaas je even uit met ranja en geniet je samen van een heerlijke friettafel met frietjes, kipnuggets, frikandelletjes, bitterballen en vegetarische loempiaatjes. Na het eten gaan jullie creatief aan de slag en wordt de stok versierd met met stofjes, garens en een wenshartje. Aan het einde ontvangt de jarige van ons nog een kleine verrassing.

Praktische informatie & prijs

Adviesleeftijd vanaf 7 jaar (i.v.m. het maken van knoopjes). De uiterste vertrektijd voor de wandeling is 14.00 uur. De kosten voor een Wensstokfeestje bedragen € 17,50 per kind t/m 12 jaar. Let op: iedereen van 13 jaar en ouder betaalt enkel de entree voor de BloteVoetenWandeling en kan ter plekke iets te drinken en te eten bestellen. 

Reserveren

Je reserveert jouw kinderfeestje via info@blotevoetenpark.nl.