MEGA Wensstok Feestje

Jouw mooiste kinderfeestje

Houd jij van knutselen én avontuur? Kom dan naar BloteVoetenPark Brunssum en vier het leukste kinderfeestje van het jaar.

Jullie worden ontvangen in de BloteVoetenHut waar een tafel met cake en ranja voor jullie klaar staat. Daarna is er tijd om cadeautjes uit te pakken om vervolgens met de kinderen een avontuurlijke route te wandelen door het BloteVoetenPark. Op het laatste deel van de route kunnen de kinderen een stok zoeken die ze bij terugkomst in de BloteVoetenHut kunnen gaan versieren met stofjes, garens en een wenshartje. Eerst wordt nog gesmikkeld van een friettafel met met frietjes, kipnuggets, frikandelletjes, bitterballen en vegetarische loempiaatjes en een drankje naar keuze. Tot slot krijgt iedereen nog een waterijsje (Raket). De jarige ontvangt van ons ook nog een kleine verrassing.

Praktische informatie & prijs

Adviesleeftijd vanaf 7 jaar (i.v.m. het maken van knoopjes). De uiterste vertrektijd voor de wandeling is 14.00 uur. De kosten voor een MEGA Wensstokfeestje bedragen € 19,90 per kind t/m 12 jaar. 

Let op: iedereen van 13 jaar en ouder betaalt enkel de entree voor de BloteVoetenWandeling en kan ter plekke iets te drinken en te eten bestellen. 

Reserveren

Je reserveert jouw kinderfeestje via info@blotevoetenpark.nl.