Lentefeest Themawandeling

Donderdag 21 maart 2024 om 19:30 uur tot 22:00 uur

Vier de lente! 

21 maart vieren we de lente, ook wel bekend als de lente-equinox. De natuur nodigt je uit om uit je schulp te kruipen en te groeien naar het licht. De avond van dit 'lentefeest' staat in het teken van de sterker wordende energie en vruchtbaarheid, maar verwijst ook naar het vuur in ons zelf. De vraag die jij (wij) ons daarbij mogen stellen: “Waar wil jij naartoe groeien en de hernieuwde energie voor inzetten? Welk inzicht heeft de afgelopen winter jou gegeven? Welke keuzes dien je dan te maken?"

Themawandeling met een boodschap

We starten met een zintuigenwandeling en -oefening, waarna we de bomenhoroscoop bezoeken. Bij de bomenhoroscoop onderzoeken we welke boom bij jou hoort en welke kwaliteit van deze boom jou het meeste aanspreekt. Met deze kwaliteiten in gedachten, lopen we naar het labyrint om te ontdekken welke hindernissen er op jouw levenspad aanwezig zijn en jouw belemmeren. Deze gaan we gaandeweg opruimen, waardoor er energie vrijkomt om de nieuw ontstane energie in te zetten naar jouw hartenwens, passie of verlangen.

Ontdek het vuur in jezelf

Voor we het labyrint weer uitlopen ontsteken we de fakkel als symbool om jouw wens licht bij te schijnen en te bekrachtigen! Op de terugweg staan we bij het kampvuur stil bij onze ervaringen en delen we deze naar behoefte. De lente en jij zijn er klaar voor. Ontdek de kracht van keuze, ontdek het vuur in jezelf. Discover YOUR nature!

Datum: 21 maart om 19.30 tot +/- 22.00.
Kosten: € 24,50 excl. fakkel
Locatie: BloteVoetenPark Brunssum, Ganzepool 15.
Kleding: sportief/warm, goed schoeisel