Kundalini Activatie groepssessie

Vrijdag 15 maart 2024 om 19:30 uur tot 22:30 uur

Kundalini staat voor jouw levensenergie en betekent in het Sanskriet ‘de opgerolde’. Kundalini ligt vaak 'slapend' in jouw basischakra en is in iedereen aanwezig. Het ontwaken van deze energie is een proces dat diepgaande veranderingen in jouw bewustzijn teweegbrengt. 

Activeer jouw levensenergie

Door jouw levensenergie te activeren gaat deze weer stromen, waarbij er geleidelijk door opgebouwde blokkades heen gewerkt wordt. De kundalini die vrij door alle energiebanen en langs alle energiecentra (chakra's) stroomt, geeft een gevoel van balans, controle, mogelijkheden en pure levendigheid. Een ontwaking zorgt voor meer bewustzijn, inzichten en heling op elk vlak, zowel in je dagelijkse bezigheden als in je spiritualiteit.

Het kan echter ook pittig zijn. Je krijgt wat je nodig hebt en dat is niet per se wat je altijd wilt. Er kan een zuiveringsproces op gang worden gebracht, waarbij oude emoties loskomen. Dit alles is geen quick-fix: het proces vraagt om integratie.

Hoe activeer ik deze energie?

Tijdens deze sessie hoef je niets te doen, je mag gaan liggen en je overgeven aan het proces. Door middel van muziek en energietransmissie, wordt de kundalini energie in jouw lichaam geactiveerd. Hierdoor gaat de energie stromen door je systeem en eventuele blokkades worden aangeraakt.

Belangrijke informatie van de sessiebegeleidster van Healing Journey: "Voor jouw veiligheid & gezondheid zijn er klachten of situaties waarbij ik géén sessie geef: schizofrenie, bipolaire stoornis, ernstige depressie, epilepsie, chronische pijn of hartproblemen, hoge bloeddruk, drugs-/alcoholmisbruik, zwangerschap."